over grey ink


Grey Ink is een klein trainingsbureau gevestigd in Rotterdam. Wij trainen op zeer effectieve wijze bedrijven, overheid en instellingen in heel Nederland én daarbuiten in het “communiceren onder spanning…” Wij zijn gespecialiseerd in het de-escalerend omgaan met agressie en conflicten maar door onze opleidingskundige achtergrond voelen wij ons overal thuis waar er competenties ontwikkeld mogen worden en mens & organisatie voor groei staan!

Vandaag de dag denken, voelen en reageren veel mensen primair “zwart-wit”. Of het een of ‘t ander. Te rationeel of te emotioneel, kortom.. niet afgestemd op de actuele situatie. Vaak ontbreekt het hen aan alternatieven, andere manieren dan dat zij (vaak jaren al) gewend zijn. Alternatieven die -als je ze ontwikkelt en inzet- vaak de situatie (of je eigen gedachten en gevoelens) op een positieve manier kunnen beïnvloeden om tot een gewenste resultaat te komen. Veiligheid voor jou, duidelijkheid voor de ander.

Grey Ink traint, coacht en herinnert u er aan dat er naast “zwart-wit” ook een grijs bestaat...en zelfs in dit grijsgebied nog een heel vol palet aan verschillende soorten kleuren grijs waar u keuzemogelijkheden in kunt hebben... Vandaar onze filosofie;

"there are different shades of grey, explore yours!..."

 

GreyInk - Communicatie Conflictmanagement Training en Advies